Bütün olarak seçilen antrikotlar özel baharat karışımımız ile 3 saat boyunca masajlandıktan sonra, 1 hafta süreyle dinlendirilir. 2 farklı pişirme yöntemiyle yaklaşık 10 saatlik fırınlama ve tütsüleme işleminden geçirilir. 1 gün dinlendirildikten sonra Fümeci Antrikot füme et olur. Antrikot 300 kg lık bir danada 6-8 kg bulunur. Rengi pembemsi ve dana etinin en yumuşak en lezzetli dolayısıyla değerli kısımlarındandır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.