Ekşi Mayalı Siyez Ekmeği %100 yerli tohum siyez unundandır. Hamuru Soğuk fermantasyon yöntemiyle 2 gün mayalandırılmıştır. Soğuk fermantasyon yöntemi siyezin ununun içeriğindeki az olan gluteni kırıyor ve ekmeğin gluten oranını daha da aşağıya çekiyor. Siyez ekmeğimiz siyez unundan elde edilen ekşi maya ile mayalanır.
Deneyin, seveceksiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.