Tamamen glutensiz; Karabuğday ve badem unuyla maya kullanmadan karnıyarık otu tohumu tozu ile gluten hassasiyeti olanlar için, tamamen el yapımı olarak sınırlı sayıda üretilmektedir.
Daha önce tattığınız simit lezzetinden fersah fersah ötedeki "glutensiz simitleri" unutun. Glutensiz Karabuğday Simitlerimizin tadına bayılacaksınız.
Ürünler soğuk ve sıcaktan etkilenmeyen strafor köpük içerisinde buz aküsü ile birlikte kargolanmaktadır.
İçindekiler:
Karabuğday unu, badem unu, tapyoka nişastası, karnıyarık otu tohumu tozu, zeytinyağ, tuz, içme suyu.
Bu simidimizde diğer glutensiz simitlerimizden farklı olarak susam yerine ayçekirdeği kullanılmaktadır.
Saklama Koşulları:
Oda sıcaklığında 3 gün, buzdolabında 7 gün, derin dondurucuda 3 ay muhafaza edebilirsiniz. Yaz aylarında buzdolabında saklamanız tavsiye edilir.
Kullanım Önerisi:
Damak tadınıza uygun olarak;
Tava, tost makinesi ya da fırında çok kısa süreli kontrollü ısıtarak tüketebilirsiniz. Buzdolabından çıkarıp tüketmek istediğinizde akşamdan oda sıcaklığında bekletirseniz sabah ısıtmanıza gerek kalmayabilir.