İngro Glutensiz Tapyoka Nişastası 250 gr
Glutensiz Tapyoka Nişastası
Tapyoka glutensizdir ve tahıl içermez. Çölyak hastalığı, glüten hassasiyeti ve fındık alerjisi olan kişiler için sorunlara neden olmaz. Tapyoka unu, birçok glütensiz üründe bulunur ve evde alerjen içermeyen pişirme için iyi bir seçenektir.
Ayrıca çorba, sos ve turta dolgusu için beyaz unun alternatifidir.
Tapyoka Glutensiz Nişasta Nerelerde Kullanılır?
Tapyoka Glutensiz Nişasta birçok kullanım alanına sahip, tahıl ve glutensiz bir üründür:
- Gluten ve gevrek ekmek: Tapyoka unu genelde diğer unlarla kombine edilmiş olsa da ekmek tariflerinde kullanılabilir.
- Saç ekmeği: Genellikle gelişmekte olan ülkelerde saç ekimi yapmak için kullanılır. Farklı üst kaplamalarla kahvaltı, akşam yemeği veya tatlı olarak kullanılabilir.
- Kalınlaştırıcı: Çorbalar, sostanlar ve soslar için koyulaştırıcı olarak kullanılabilir. Ucuzdur, nötr bir tada ve yoğun koyulaştırma gücüne sahiptir.
- Bağlayıcı : Hamuru dokuma ve nem içeriğini artırmak, nemi jel haline getirmek ve soguklaşmayı önlemek için hamburgere, külçelere ve hamurda eklenir.
Besin Değerleri Nedir?
100 g için;
Kalori(kcal): 129
Yağ: 3,9 g
Kolestrol: 1 g
Sodyum: 145 mg
Potasyum : mg
Karbonhidrat : 22 g
RAF ÖMRÜ NE KADAR ?
Raf ömrü 1 yıldır.
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Ortalama Değerlendirme »
