Çiğ Karabuğday Unu Yerli çiğ karabuğdayın kabuklarından ayrılarak öğütülmesiyle yapılan bu ürün, bir çok unlu mamül yapımına uygundur.
Ülkemizde son yıllarda ünlenen ve üretilmeye başlanan Greçka (Karabuğday) Rus mutfağının vazgeçilmez lezzetidir. Kuzukulağıgiller ailesinin bir çeşidi olup aslında buğday değildir. Yüksek protein, lif ve mineral içeriğine sahiptir. En önemli özelliği ise glutensiz oluşu sebebiyle çölyak hastalarının ve gluten intoleransı olan kişilerin sorunsuz şekilde tüketebilmesidir.
Firmamız tarafından, Çölyak hastalarının güvenle tüketebilmesi için çapraz bulaşma riski olmaksızın ayrı şekilde depolanıp ayrı bir değirmende öğütülmektedir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.