Katkı maddesi içermediği için meyve parçacıklarının üst kısmında kalması doğal besin oluşundandır.
Kullanmadan önce çalkalayınız.
Ürünün katılaşması durumunda sıcak suda bekleterek sıvı hale dönüştürebilirsiniz.
İyi bir flavonol kaynağıdır. Çiçekler, meyvelerden 10 kata kadar daha fazla flavonol içerir.
C vitamini bakımından zengindirler.
Bu bileşikler, vücuttaki oksidatif stresten kaynaklanan hasarı azaltmaya yardımcı olabilecek güçlü antioksidanlardır
En fazla fenolik içeren gıdalar:
Üzümsü meyveler (berryler) [kara mürver, aronya, yaban mersini, açai vb.]
Polifenoliklerin faydaları nelerdir?
1. Kan şeker seviyesini düşürürler
2. Kalp hastalığı riskini azaltır
3. Pıhtı atma riskini azaltır
4. Kansere karşı etkilidir
5. Sindirim sistemini destekler
6. Beyin sağlığını destekler