Hurma suyu konsantresi, hurmadan çıkarılan meyve suyundan tat ve koku özelliklerinin çıkarılması ile üretilen bir tatlandırıcı alternatifini oluşturuyor. Bu besinin üretim aşamasında, aromatik bileşenlerin alınmasına ek olarak su oranı da büyük oranda azaltılıyor. Bu sayede yoğun kıvama sahip (konsantre) ve aroma içermeyen bir sıvı elde edilmiş oluyor. Hurma özü ile hurma konsantresinin farkı da bu noktada açığa çıkıyor. Hurma özü meyvenin yenilebilir kısımlarının tamamıyla homojen haline getirilmesi ile elde edilirken, hurma suyu konsantresi yalnızca meyvenin içerdiği doğal şeker bileşenleri ve diğer bazı besin öğelerinden oluşuyor.
Hurma suyu konsantresi, hurmadan çıkarılan meyve suyundan tat ve koku özelliklerinin çıkarılması ile üretilen bir tatlandırıcı alternatifini oluşturuyor. Bu besinin üretim aşamasında, aromatik bileşenlerin alınmasına ek olarak su oranı da büyük oranda azaltılıyor. Bu sayede yoğun kıvama sahip (konsantre) ve aroma içermeyen bir sıvı elde edilmiş oluyor. Hurma özü ile hurma konsantresinin farkı da bu noktada açığa çıkıyor. Hurma özü meyvenin yenilebilir kısımlarının tamamıyla homojen haline getirilmesi ile elde edilirken, hurma suyu konsantresi yalnızca meyvenin içerdiği doğal şeker bileşenleri ve diğer bazı besin öğelerinden oluşuyor
Tariflerinizden rafine şekeri çıkarmak istiyor, fakat onun yerine kullanabileceğiniz doğal bitkisel alternatifi bulmakta zorlanıyor musunuz? Hurma vb. besinlerden üretilen soğuk sıkım meyve özleri, aslında bunun için ideal birer seçenek. Ancak bu ürünler, elde edildikleri meyvenin yoğun aromasına sahip olmaları nedeniyle her tarif için uygun olmayabiliyor. O halde, hurmanın besin değerlerini barındıran ama herhangi bir aroma içermeyen tatlı mı tatlı bir ürün ile tanışın! Wefood Hurma Suyu Konsantresi… Wefood Hurma Suyu Konsantresi, yalnızca birinci kalite hurmalardan üretiliyor. Hurma suyu elde etmek için uygulanan fiziksel işlemlerin ardından, meyveden elde edilen su, özel kazanlarda vakumlama yoluyla tat ve koku bileşenlerinden arındırılıyor. Böylece ortaya, rengi ve kıvamı ile çam balına benzeyen; nötr tadıyla ise her tarife uyum sağlayan yüzde 100 bitkisel bir doğal tatlandırıcı çıkıyor.
Tüm tatlı tariflerinin rafine şeker kullanmadan hazırlanabilmesini sağlıyor. Tat zenginleştirmek amacıyla tüm yiyecek ve içeceklere doğrudan ilave edilebiliyor. Bal tüketmeyen vegan tüketiciler için bitkisel bir alternatif sunuyor. Glutensiz içeriği sayesinde çölyak hastaları ve gluten alerjisi/intoleransı bulunan kişilerce tüketilebiliyor. Glisemik indeksinin düşük olması bakımından, şeker seviyesinde ani yükselişlere yol açmadan tatlı tüketmeye olanak sağlıyor. Hedef odaklı beslenme programlarında, özel beslenen kişilerin diyetlerinde ve bebek beslenmesinde gönül rahatlığıyla tercih edilebiliyor.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.