Organik irmik, organik ruşeymli-pirinç unu, organik yulaf unu.
Tarif: 1 su bardağı su, 1 yemek kaşığı muhallebi karışımı. Tercih edilen taze meyve veya kuru meyve( kuru incir,kuru dut,hurma,kuru üzüm) olabilir. Kuru meyve kullanılacaksa yumuşaması için meyveler suda bekletilir,yumuşayan meyveler muhallebi yapılacak kaseye alınır, muhallebi karışımı,su ve yumuşayan kuru meyveler birlikte pişirilir eziciden geçirilerek afiyetle tüketilir. Taze meyve kullanımında muhallebi pişirildikten sonra meyveler rendelenerek veya eziciden geçirilerek de muhallebiye ilave edilebilir. Bir yaş ve üzeri süt alerjisi olmayan bebeklerde süt ile pişirilebilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.