Susamlarımız, Antalya'nın Serik İlçesi'nde atalarımızın tohumlarından zirai ilaçsız, kimyasal gübresiz yetiştirilmiştir. Daha lezzetli olması için ekstra su bile verilmemiştir.
İyi bir kalsiyum ve sağlıklı yağ kaynağı olan çiğ susamlarımızı kendi topraklarımızda kendi tohumlarımızdan yetiştirip size sunuyoruz.
Sevdiklerinizle birlikte şifayla tüketin.
Çiğ Susamı Nerelerde Kullanabilirsiniz?
Susamı böreklerde, poğaçalarda, kurabiye, kek, simit ve ekmek tariflerinizde kullanabilirsiniz.
Susamı ister çiğ olarak ister hafif kavurarak tüketebilirsiniz. Yemeklerde, tüm hamur ve kek işlerinde, salatalarda kullanılır.
İçindekiler: Susam
Alerjen Uyarısı: Susam içerir.
İçermez: Koruyucu ve katkı maddesi , süt ürünü içermez.
Gramaj ve Muhafaza: Serin kuru bir yerde, direk ısı ve ışığa maruz kalmadan kendi ambalajında en az 1 yıl süresince muhafaza edebilirsiniz.
Net 400 gr.