Organik kuru armutumuz Afyon'da bio çeşitliliği zengin rakımlı dağlarda, yerel üretici çiftçinin el emeği, göz nuru ile toplanıyor. Dağ çiçeklerini içine çeken kuru armutumuz, üretim ve paketleme aşamasında herhangi kimyasal bir girdi olmadan, organik tarım esaslarına ve felsefesine uygun olarak üretilip, en saf haliyle siz Ekozel dostlarına ulaştırılıyor.
Meyveleri her mevsim taze olarak bulamayabiliriz. Mevsim dışı zamanlarda meyve ihtiyacımız için kuru madde oranı çok yüksek olan meyve kuruları günlük beslenmemizde önemlidir. Oldukları gibi çerez niyetine tüketebilirsiniz.
Organik kuru armutları hoşaf yapmak için de kullanabilirsiniz.
1 avuç içi kadar armut kurusunu 1 su bardağı kaynar suyun içine atın. 2-3 dakika kaynadıktan sonra altını kapatın. Hoşaf yaparken içine 1 dilim kurutulmuş portakal veya kuru zencefil de atabilirsiniz. Tatlandırmak isterseniz 1 tatlı kaşığı pekmez ekleyip karıştırın. Soğuduktan sonra için. Taneleri ile bebeklere meyve püresi hazırlayabilir, çocuklar için tartlar, pastalar yapabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.