Bir çoğumuz onu çok severiz... Gerek dilimleyerek gerekse ısıra ısıra yemeye bayıldığımız elmalar, bizim için bir meyveden daha fazlasıdır. Yalova'nın iklimi ve güzelliklerini bir arada barındıran organik elmalar, soluk kırmızı renkte ve ince gözenekli sert dokuludur. ''Kütür kütür'' yenebilecek hafif mayhoş elmalar, Pulur Organik Çiftliği'nden. Elmanın kendine has tadını ortaya çıkaracak ve lezzetine lezzet katacak baharat ve soslar nelerdir?Baharat önerisi: Yenibahar, karanfil, tarçın, defne yaprağı, zencefil, muskat, vanilya, karanfil, taze kekik, çam fıstığı, maydanoz.Sos, sirke, yağ önerisi: Bal, zeytinyağı, toz şeker, yer fıstığı yağı, mayonez, elma sirkesi.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.