İşkembe Çorbası
Net Miktar (ml):
660
İçindekiler:
Pişirilmiş dana işkembe, deniz tuzu, dana ayak paça kemik suyu.
Alerjen:
(-)
Saklama Koşulları:
Buzdolabında 4˚C’de saklanmalıdır.
Menşei:
Türkiye
İşletme Kayıt No:
TR-34-K-163719
Gıda İşletmecisi/Üretici/İthalatçı/Dağıtıcı: Faydalı Mamüller Gıda San. Ve Tic. A.Ş.
Uyarı ve Öneriler:
Kapağı şişmiş ve sızdırmış ürünleri tüketmeyiniz.
Besin Öğeleri
100 ml
Enerji (kcal)
90.39
Yağ (g)
2.59
Karbonhidrat (g)
10.61
Şeker (g)
0
Protein (g)
6.16
Tuz (g)
0.61
Gurvita Kullanım Koşulları
-İçerdiği kolajen nedeni ile buzdolabında 4°C’de jöle kıvamına geçer.
-Buzdolabında 4˚C’de saklanmalı ve kapağı açıldıktan sonra 4 gün içinde tüketilmelidir.
-Güneş ışığı altında bulundurmayınız.
-Ürünlerimiz katkı, koruyucu ve renklendirici maddeler içermez.
*Kalan ürünü dondurarak saklayabilirsiniz, 6 ay içinde geri tüketebilirsiniz.
Gurvita İşkembe Çorbası’nı ısıtarak doğrudan içebilirsiniz. Tercihinize göre, sarımsak, sirke, pul biber, limon ekleyebilirsiniz. Arzu ederseniz aşağıdaki terbiye tarifini de deneyebilirsiniz…
Terbiyeli İşkembe Çorbası Tarifi
Malzemeler:
-1 adet Yumurta Sarısı
-2 yemek kaşığı Süt
-1 silme yemek kaşığı Sarımsak
-1 yemek kaşığı Sirke
-1 tatlı kaşığı Tuz
Yapılışı:
Yumurta sarısı ile sütü bir kasede çırpın.
Gurvita İşkembe Çorbanızı bir tencereye koyup birkaç dakika kaynatın, içerisine ezilmiş sarımsak, sirke ve tuz ilave edin. Ocağın altını kapatın.
Diğer yanda hazırladığınız yumurta sarısı, süt karışımını çorbaya ilave edin ve karıştırın.
Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet, şifa olsun…