Kefir içerisinde çok sayıda yararlı probiyotik bulundurur ve sindirim sistemi için faydalı en önemli gıdadır. Elta-Ada Çiftliği’nde yaşayan sağlık ineklerden gelen organik çiğ süt pastörize edilerek kefir kültürü ile mayalanır. Başka hiçbir katkı maddesi kullanılmadan 20 saat bekletilerek fermente olur ve 4ºC sıcaklıkta dolumu yapılarak sizlere ulaşır.
Yağ oranı: en az %3 Raf ömrü: 21 gün
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.