Ekşi mayalı ekmeklerimizin her birinin yapım süresi 24 saati buluyor. Ekşi mayalı ekmek hamurumuz, yaklaşık 5 saat oda sıcaklığında, ardından 18-20 saat + 4 derece fermente ediliyor. Bu sayede, hem gluten kolay sindirilebilir, bağırsak dostu oluyor, hem de aroma ve tat yönünden zengin ve nefis lezzetler ortaya çıkıyor. Kepek, vitamin, mineral ve protein açısından zengin olan ekmeklerimizin lif oranları da yüksek!
Ayrıca, ekşi mayada bulunan bakteriler küf çoğalmasını engelliyor ve taze kalmasını sağlıyor. Bu da demek oluyor ki, tek bir diliminin bile doyurucu olduğu enfes Ekşihane ekmeklerini; ilk 3 gün dışarıda, sonrasında buzdolabında saklayarak 1 haftaya kadar tüketebiliyorsunuz. Hiçbir katkı maddesi kullanmadan, sadece organik sertifikalı taş değirmen unları, içme suyu, kaya tuzu ve yıllanmış ekşi mayamız ile doğal, sağlıklı ve çoook lezzetli ekmekler üretiyoruz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.