Yaban Mersinli ve Cevizli Ekmek
Yaban Mersinli ve Cevizli Ekmek
Yaban Mersinli ve Cevizli Ekmek
Yaban Mersinli ve Cevizli Ekmek

Yaban Mersinli ve Cevizli Ekmek

Marka : Ekşihane
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺195,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺175,00(KDV Dahil)

İçindekiler: %60 Organik Sertifikalı Beyaz Un, %35 Organik Sertifikalı Tam Buğday unu, %5 Organik Sertifikalı Çavdar Unu, İçme Suyu Kaynak Tuzu, Yıllanmış Ekşi Maya, Yaban Mersini, Ceviz

Nasıl Yapıyoruz?

Ekşi mayalı ekmeklerimizin her birinin yapım süresi 24 saati buluyor. Ekşi mayalı ekmek hamurumuz, yaklaşık 5 saat oda sıcaklığında, ardından 18-20 saat + 4 derece fermente ediliyor. Bu sayede, hem gluten kolay sindirilebilir, bağırsak dostu oluyor, hem de aroma ve tat yönünden zengin ve nefis lezzetler ortaya çıkıyor. Kepek, vitamin, mineral ve protein açısından zengin olan ekmeklerimizin lif oranları da yüksek!

 

Ayrıca, ekşi mayada bulunan bakteriler küf çoğalmasını engelliyor ve taze kalmasını sağlıyor. Bu da demek oluyor ki, tek bir diliminin bile doyurucu olduğu enfes Ekşihane ekmeklerini; ilk 3 gün dışarıda, sonrasında buzdolabında saklayarak 1 haftaya kadar tüketebiliyorsunuz.

Hiçbir katkı maddesi kullanmadan, sadece organik sertifikalı taş değirmen unları, içme suyu, kaya tuzu ve yıllanmış ekşi mayamız ile doğal, sağlıklı ve çoook lezzetli ekmekler üretiyoruz.

:

Neden Ekşi Maya?

  • Ekşi maya, probiyotik ve aynı zamanda prebiyotiktir.
  • Glisemik indeksi düşük olduğundan diğer ekmekler gibi kan şekerini yükseltmez ve şişmanlatmaz.
  • Sindirimi kolaydır.
  • Ekşi maya, bağışıklık sistemini düzenleyen beta-glukanın korunmasını sağlar.
  • Ekşi maya besleyici olup B vitamini yönünden zengindir.
  • Ekşi mayalı ekmek vücudunuzdaki B12 vitamini oranını yükseltip hafızaya olumlu etki yapar.

 

 

 

 

Çok Satanlar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.