- İçerik bilgisi nedir ?
Tüm keçi peynirlerimiz %100 keçi sütü, şirden mayası ve tuz kullanılarak üretilmektedir.
TAM YAĞLI OLGUNLAŞTIRILMIŞ %100 SALAMURA KEÇİ PEYNİRİ
- Nasıl üretiliyor ?
Kaz Dağları'nın mis gibi florasında otlayan dağ keçilerinin sütlerini dağ yollarını aşarak her sabah topluyoruz. Mandıraya alınmadan önce gerekli kontrolleri ve testleri uyguluyoruz. Sütü süzerek kazanlarımıza alıyor, pastörizasyon işlemini uyguluyoruz. Şirden mayası ile mayalıyor sonrasında özel kalıplarımıza alıyoruz. Hiçbir katkı ve koruyucu kullanılmamaktadır.
- İçinde ''karışım süt'' var mı ?
Soframda Ne Var Mandırası'nda sadece %100 keçi sütü işlenmektedir. Özellikle inek sütü alerjisi olan bireyler sayfamızda tüm ürünleri gönül rahatlığı ile tüketebilirler.
- Keçi peynirlerini nasıl saklamalıyım ?
Vakumlu keçi peynirlerini +4 derecede buzdolabında açmadığınız sürece SKT süresince saklayabilirsiniz. Paket açıldıktan sonra 1 hafta içinde tüketilmelidir. Salamura Keçi Peyniri ürünümüzü kendi suyunun içinde SKT süresince; +4 derecede saklayabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.