Glutensiz Tapyoka Nişastası 1000 g

38.00 TL
Ürün Kodu

Marka
İngro

Tapyoka Glutensiz Nişasta manyok yumrularından yapılmış nişastalı bir üründür. Bu yumrular Brezilya‘ya ve Güney Amerika’nın çoğuna özgüdür. Tapyoka Glutensiz Nişasta un, yemek, pul ve inci olarak bulunur. Tapyoka incileri, tapyoka pudingi ve baloncuklu çay yapmak için yaygın olarak kullanılır ve koyulaştırıcı olarak da kullanılır. Tapyoka neredeyse tamamen nişastalı karbonhidrattır.



Glutensiz Tapyoka Nişastası 1000 g

Glutensiz Tapyoka Nişastası

Tapyoka glutensizdir ve tahıl içermez. Çölyak hastalığı, glüten hassasiyeti ve fındık alerjisi olan kişiler için sorunlara neden olmaz. Tapyoka unu, birçok glütensiz üründe bulunur ve evde alerjen içermeyen pişirme için iyi bir seçenektir.

Ayrıca çorba, sos ve turta dolgusu için beyaz unun alternatifidir.

Tapyoka Glutensiz Nişasta Nerelerde Kullanılır?

Tapyoka Glutensiz Nişasta birçok kullanım alanına sahip, tahıl ve glutensiz bir üründür:

  • Gluten ve gevrek ekmek: Tapyoka unu genelde diğer unlarla kombine edilmiş olsa da ekmek tariflerinde kullanılabilir.
  • Saç ekmeği: Genellikle gelişmekte olan ülkelerde saç ekimi yapmak için kullanılır. Farklı üst kaplamalarla kahvaltı, akşam yemeği veya tatlı olarak kullanılabilir.
  • Kalınlaştırıcı: Çorbalar, sostanlar ve soslar için koyulaştırıcı olarak kullanılabilir. Ucuzdur, nötr bir tada ve yoğun koyulaştırma gücüne sahiptir.
  • Bağlayıcı : Hamuru dokuma ve nem içeriğini artırmak, nemi jel haline getirmek ve soguklaşmayı önlemek için hamburgere, külçelere ve hamurda eklenir.

Besin Değerleri Nedir?

100 g için;

Kalori(kcal): 129

Yağ: 3,9 g

Kolestrol: 1 g

Sodyum: 145 mg

Potasyum : mg

Karbonhidrat : 22  g

RAF ÖMRÜ NE KADAR ?

Raf ömrü 1 yıldır.

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme » puan

İlgili Ürünler

Güvenli Alışveriş
Hızlı Teslimat
Mobil Cebinizde
Tek Tıkla Alışveriş
Mutlu Müşteri
Sipariş Hattı
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır