Organik Çam Balı İçerik: Organik Sertifikalı Çam Balı
Tip: Salgı Balı Antalya-
Serik bölgesinin kuzey yakasında bulunan Toros Dağları eteklerinde kışlayan arılarımızdan sonbahar döneminde yine organik tarım kanunu çerçevesinde elde ettiğimiz salgı balıdır.
Çam ağaçlarının gövdelerinde oluşan salgıların arılar tarafından toplanarak enzimlenmesi sonucu oluşur, koyu renkli ve geç kristalizasyona uğrayan bir bal tipidir.
Almanya merkezli Ceres firması tarafından , organik tarım kanunu yönetmeliklerine uygunluğu kontrol edilmektedir. Türkiye ve AB tarafından onaylanmış organik tarım sertifikasına sahiptir. Pastörizasyon işlemine ve yüksek sıcaklık – yüksek filtrasyon işlemlerine tabi tutulmayan ürün bu anlamda besin değerlerini en iyi şekilde koruyarak şişeleme yapılmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.