Yerli Tohum Nohut
Genel Bilgilendirme:
Türk mutfağının vazgeçilmez ürünü olan nohut, bitkisel protein ve lif kaynağıdır. İçerdiği vitamin ve mineraller açısından sağlıklı beslenme düzeninin bir parçasıdır. Nohut A,B6,C ve E vitaminleri bakımından oldukça zengin olup folat kaynağıdır.
Biz nasıl ürettik?
Muğla yöresinin küçük ve lezzetli yerli tohumlarından yetiştirdiğimiz nohutlardır.
Nasıl kullanmalı?
Türk mutfağının vazgeçilmez bir ürünüdür nohut. Birçok tarifte kolaylıkla kullanılır. Pilava, çorbaya, salatalara yemeklere ek olarak olacağı gibi ana yemek olarak da pişirilir. Humusun da ana malzemesidir.
İçindekiler: Nohut
Alerjen Uyarısı: -
İçermez: Koruyucu ve katkı maddesi , süt ürünü içermez.
Gramaj ve Muhafaza: Serin kuru bir yerde, direk ısı ve ışığa maruz kalmadan kendi ambalajında en az 1 yıl süresince muhafaza edebilirsiniz.
Sertifikasyon: Ürünlerimizle ilgili laboratuvar analiz sonuçlarına aşağıda yer alan linklerden ulaşabilirsiniz.