Şanlıurfa’da Göbeklitepe ve Karahantepe arasında kalan arazilerimizde yetiştirdiğimiz susamları, yine aynı şehirde tahine çevirdik.
El değmeden kavanozlanan tahinlerimiz yörenin dokusunu taşımakta ve büyüklerimizi nostaljik bir lezzet yolculuğuna çıkarmaktadır.
Hem üretiminde hem de tahine çevrilme aşamalarında hiç bir kimyasal işleme maruz kalmamıştır.
İster tatlıda, ister tek başına, ister pankekte, ister pekmezle, ister tuzluda ya da salatada. Dünyada da gittikçe artan ilgi sebebiyle bir çok kültürden insanın sempatisini kazanan tahini, bir de küncüden yapıldığı haliyle tadabileceğiz.
Afiyet olsun.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.