Sudayu bilinen bakteri ve pestisitler haricinde virüsler üzerinde de etkindir ve gıdalardaki patojenleri yok etmekte de kullanılabilir.
2016 yılında Tokyo Gıda ve Tarım Üniversitesinde yapılan bir çalışmaya göre, yüksek pH'a sahip kalsiyum ana bileşeni,3 dakika içinde Kuş gribi Influenza Virüsü(AIV),Newcastle Hastalığı Virüsü (NDV) ve Bulaşıcı Bursal Hastalığı Virüsü (IBDV) 'lerine karşı tamamen etkili olmuştur. %99.2 saf kalsiyum içeren Sudayu, E-kodsuz olarak kullanılabilen doğal bir gıda koruyucusudur.
Bilim,Sanayi Teknoloji Bakanlığı,TÜBİTAK ve İTUNOVA TTO tarafından desteklenmektedir Japonya,Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri'nde Patent tescillidir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.